Skip to the content

Slimme oplossingen en innovatie - gericht op groei en continuïteit

Hagelunie is als vooraanstaand Nederlandse verzekeraar volledig gespecialiseerd in tuinbouw. Wij opereren wereldwijd dankzij onze toonaangevende expertise. Onze vooruitstrevende werkwijze is gebaseerd op een goede samenwerking, waarbij we slimme oplossingen gebruiken die gericht zijn op groei en continuïteit.

 

80 jaar ervaring: Hagelunie, een betrouwbare partner

Hagelunie is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij, opgericht door tuinders en al ruim 80 jaar actief als verzekeraar van glastuinbouwbedrijven. We begonnen als verzekeraar van platglas en zijn meegegroeid met alle ontwikkelingen en innovaties in de glastuinbouwsector. Door het delen van onze specifieke kennis en onze schade-ervaringen in de sector met de bouwers, installateurs en toeleveranciers in glastuinbouw en door onze betrokkenheid bij  onderzoek en innovaties, dragen wij bij aan de verdere ontwikkeling van veilige, sterke en innovatieve kassen.

Hagelunie is trotse marktleider van de Nederlandse glastuinbouw, die ook internationaal al jaren aan de top staat. Ons enthousiaste en toegewijde team specialisten werkt graag samen met u aan de succesvolle toekomst van uw bedrijf. Met deskundig advies en  verzekeringsoplossingen op maat kunnen wij u ondersteunen bij de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

Hagelunie is een onderdeel van Achmea, één van de grootste spelers in de Nederlandse verzekeringsmarkt.

 

 

Contactpersonen voor België

Henny Biemans
Glastuinbouwspecialist

haw.biemans@hagelunie.nl

+31 6 57573109

Ton Verheul
Glastuinbouwspecialist

abm.verheul@hagelunie.nl

+31 6 30101657

Overige contactpersonen

Zoekt u een contactpersoon voor een ander land?
Kijkt u dan op onze contact pagina 

 

Heeft u een vraag, wilt u schade melden of u inschrijven voor de nieuwsbrief? Verstuur dan onderstaande gegevens.

 

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Vul een geldige e-mail in.

Laatste nieuws & tips

Veilig repareren van kassen

Door de hoogte en de grote ruitafmetingen van de moderne kassen wordt het veilig repareren van dekruiten een steeds grotere uitdaging. Vaklui zijn vaak niet tijdig beschikbaar. Wilt u niet afhankelijk zijn van gekwalificeerde vakmensen?
Lees meer>

Hoe kunt u stroomuitval opvangen?

In november wordt er een tekort aan stroom verwacht omdat dan  6 van de 7 kernreactoren tijdelijk buiten werking zijn. Hoe dit zal uitwerken is niet duidelijk. Houd in elk geval rekening met een negatief scenario en tref tijdig maatregelen om langdurige stroomuitval op te vangen. Wij geven u graag tips.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief met tips, preventie, risicoadvies en ontwikkelingen in de glastuinbouw.