Skip to the content

Hagelunie nieuwe partner Dutch Greenhouse Delta

Hagelunie is de nieuwste partner van stichting Dutch Greenhouse Delta. De overeenkomst is op woensdag 8 mei officieel getekend door Eric Egberts, Peter Broekman en Olaf van Marrewijk.   

Hagelunie is als vooraanstaand Nederlandse verzekeraar volledig gespecialiseerd in tuinbouw. De verzekeraar staat net als de Nederlandse tuinbouw internationaal aan de top. Peter Broekman, managing director International bij Hagelunie: “De tuinbouw is een risicovolle kapitaalintensieve sector. Door onze krachten te bundelen met Dutch Greenhouse Delta, willen we de Nederlandse toeleveranciers van hightech kassen ondersteunen in hun ambitie van duurzame wereldwijde groei en het kweken van hoogwaardige groenten en bloemen en planten. Wij kunnen investeerders en ondernemers verzekeren van continuïteit door ons aanbod van gespecialiseerde oplossingen in tuinbouwverzekeringen, schadebehandeling en risicobeheer.”   

Eric Egberts, CEO Dutch Greenhouse Delta: “Al onze partners leveren een bijdrage om onze tuinbouwkennis op de kaart te zetten en internationaal sterk te maken. Daar is niet alleen technische kennis voor nodig, maar ook kennis op het gebied van risicobeheersing, verzekeringen en financiën. Hagelunie is daarom een zeer welkome aanvulling in ons collectief.”   

Inmiddels zijn meer dan 20 bedrijven en de brancheorganisaties AVAG en Glastuinbouw Nederland partner van Stichting Dutch Greenhouse Delta.
(Foto: Rolf van Koppen)

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief met tips, preventie, risicoadvies en ontwikkelingen in de glastuinbouw.